Student 2022

På den här sidan kommer vi publicera information kring studenten 2022. Sidan uppdaterades 10 juni.

Planeringen för årets studentfirande är i full gång! Vi är dock inte helt redo att offentligöra några planer ännu. I år hoppas vi att vi kommer kunna ordna en student helt utan restriktioner. Lördagen 11 juni firar vi våra studenter tillsammans och ni är alla inbjudna att delta!

Studentfirande på Lindengymnasiet

Alla moment kommer att ske i skolans lokaler. Fotografering, frukost, betygsutdelning och utspring kommer att ske klassvis, och det kommer bli en ceremoni med stipendieutdelning.

Utspring

• Samtliga studenter kommer att springa ut från Lindengymnasiets huvudentré var klass för sig. Utspringet beräknas att börja klockan 11.45 med reservation för att utspringet kan komma att ske senare. Se till att vara på plats i god tid.
  • Flaken beräknas att avgå klockan 12.15, efter sista klassens utspring.
  • Utspringsordningen är enligt följande:
  • EK19B 11.45
  • EK19A 11.50
  • RL19 11.55
  • HA19 12.00
  • HT19 12.05
  • BF19 12.10
  • Sedan 1 maj 2022 är det förbjudet att använda konfetti av plast utomhus. Istället kan man använda konfetti av nedbrytbart material eller till exempel såpbubblor.

Följ Lindengymnasiets utspring live!

Här kan du följa utspringet via Youtube.

Studentfirande på Duveholmsgymnasiet och Katrineholms Tekniska College

Duveholmsgymnasiet och Katrineholms Tekniska College firar av sina studenter gemensamt med intern ceremoni i aulan. Ceremonin sänds även på storbildskärm utanför aulan för den väntande publiken och på webben på våra facebook-sidor.

Utspring

Utspringet är planerat att börja 11.00. Tiden är dock preliminär och utspring kan påbörjas både före och efter utsatt tid. Det är därför viktigt att ni är på plats i god tid.

• Vi förväntar oss att det kommer mycket folk för att fira våra studenter. Vi har därför hänvisade parkeringar kopplade till respektive klass. Schema för detta finns nedan.
  • Klasserna springer ut genom båda huvudentréerna på framsidan av skolan.
  • Flaken beräknas avgå mot stan klockan 12.00

Observera att detta inte är ordningen de kommer springa ut, klasserna är skrivna i alfabetisk ordning:

BA19 - Duveholm, parkering B

EE19 - Duveholm, parkering B

ES19 - Duveholm, parkering C

FT19 - KTC, parkering D

IPAB - Duveholm, parkering C

NA19 - KTC, parkering E

NP DU2 (AHV, EV, FAB) - Duveholm, parkering C

SA19A+B - Duveholm, parkering A

TE19 - KTC, parkering D

VF19 - KTC, parkering E

VO19A - KTC, parkering D

VO19B - KTC, parkering E

Karta utspring

Karta över skolområdet

Följ utspringen live!

Vi kommer att livesända ceremonin och utspringet för samtliga klasser på våra Facebooksidor.

Här kan du följa utspringet via Youtube.