/

Arkiverade filmer om corona

Här finns sparade filmer om corona.

Intervju om smittläget 7 oktober

Kommunikationschef Pascal Tshibanda intervjuar kommundirektör Sari Eriksson om smittläget i Katrineholms kommun.

Intervju med kommundirektören om smittläget

Kommunikationschef Pascal Tshibanda intervjuar kommundirektör Sari Eriksson om smittläget i Katrineholms kommun.

Smittläget i Katrineholm 27 augusti

Kommundirektör Sari Eriksson berättar om hur smittläget ser ut just nu i Katrineholms kommun och vikten av att fortsätta hålla avstånd. Lyssna på samtalet mellan kommunikationschef Pascal Tshibanda och kommundirektör Sari Eriksson.

Smittläget torsdag 17 juni

I en summering inför sommaren samtalar kommunikationschef Pascal Tshibanda och kommundirektör Sari Eriksson om smittläget i Katrineholms kommun. Just nu finns det en smittad inom vård och omsorg.

Smittläget onsdag 3 juni

Kommundirektör Sari Eriksson svarar på frågor om smittläget och hur Corona påverkar ekonomin i Katrineholms kommun. Just nu är det två smittade inom vård och omsorg. En inom särskilt boende och en inom hemtjänst.

Smittläget onsdag 27 maj

Kommundirektör Sari Eriksson svarar på frågor om smittläget idag och hur situationen ser ut på äldreboenden i Katrineholm, samt vad kommunen gör för att hålla smittan borta.

Smittläget onsdag 20 maj

Kommundirektör Sari Eriksson svarar på frågor om smittläget idag, om hur läget varit för vård och omsorg under tiden med Corona/covid-19, samt situationen för studenter och möjligheter framåt med nya feriejobb.

Smittläget onsdag 13 maj

Smittläget onsdag 6 maj

Kommundirektör Sari Eriksson svarar på frågor om smittläget idag, om antalet smittade och varför kommunen väljer att inte redovisa smittoläget mer detaljerat.

"Vi har en samhällssmitta. Nu är det allvar." Kommunstyrelsens ordförande Göran Dahlström (S) sammanfattar läget kring corona i Katrineholms kommun den 30 mars 2020.
Undertexter finns, du slår själv på dem på filmen.