Ny karttjänst hjälper dig att enkelt ta fram kartunderlag

Går du i byggtankar? Nu kan du enkelt ta fram kartunderlag helt på egen hand via vår nya tjänst Katrineholmskartan. Kartan hjälper dig att ta fram gällande detaljplaner, tomtkartor med mera.

Om karttjänsten

Katrineholmskartan Länk till annan webbplats. är en webbaserad karttjänst med information om Katrineholms kommun. Här kan du enkelt se var olika typer av service finns. Du använder kartans lagerfunktion för att hitta just det du söker.

Syftet med tjänsten är att förenkla för både privatpersoner och företag att enkelt hitta information på en och samma karta.

Det här hittar du i Katrineholmskartan

• Gällande detaljplaner: här får du information om vilken detaljplan som gäller var i kommunen, du kan även ladda ned den aktuella detaljplanen.
  • Enklare situationsplan
  • Kartor över din tomt

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och lägga in ny information i kartan. Framöver kommer du bland annat ha möjlighet att se var det finns:

• Kommunala parkeringsplatser
  • Kommunal service
  • Lediga tomter
  • Bibliotek
  • Badhus
  • Förskola och skola

Behöver du hjälp eller har frågor om Katrineholmskartan? Vänd dig direkt till Kontaktcenter Länk till annan webbplats..
Besöksadress: Djulögatan 31 B, Katrineholm Länk till annan webbplats.
Mejl: kontaktcenter@katrineholm.se

Öppet helgfria vardagar klockan 10-16.

Synpunkter och förbättringsförslag

Har du synpunkter på Katrineholmskartan eller vill lämna förbättringsförslag? Kontakta:
Jonatan Faijersson, GIS-ingenjör
Mejl: jonatan.faijersson@katrineholm.se