/

Publicerad:

Nu bygger vi om hållplats Fortunagatan på Sveavägen

Nu bygger vi om och tillgänglighetsanpassar busshållplatsen Fortunagatan på Sveavägen och gör det lättare för dig att komma på och av bussen.

Karta som visar vilken busshållplats som ska byggas om och var du hittar tillfälliga busshållplatser under ombyggnationen

Karta som visar vilken busshållplats som ska byggas om och var du hittar tillfälliga busshållplatser under ombyggnationen

Så här påverkas trafiken

Under ombyggnation kommer ett av körfälten på Sveavägen att vara avstängt. Som bilist har du därför fortfarande möjlighet att passera platsen. Gående och cyklister kommer ha möjlighet att passera runt arbetsområdet på ett tryggt och säkert sätt – följ aktuell vägvisning. Det kommer även att bli två tillfälliga busshållplatser på Sveavägen under byggtiden. Se kartan ovan för mer information.

När: ombyggnationen startar den 10 maj och beräknas vara klar i juni 2021.
Utförare: Katrineholms kommun.
Kontakt:
Philip Landeman, projektledare på samhällsbyggnadsförvaltningen, telefon: 0150-577 00 (växel).

Håll dig uppdaterad om aktuella vägarbeten i Katrineholm

Vägarbeten i Katrineholm påverkar trafiksituationen. På vår trafikinformationssida kan du hålla dig uppdaterad om pågående arbeten i, på eller i anslutning till vägområdet samt grävarbeten inom Katrineholms kommun.

Kontakt

Samhällsbyggnadsförvaltningen

Telefon: 0150-570 00

Öppettider: måndag till fredag klockan 8-16. Lunchstängt klockan 12-13.
Tillgänglighet: tillgänglighet för besökare

Observera att vi endast tar emot bokade besök. Övriga besök hänvisar vi till Kontaktcenter på Djulögatan 31B i Katrineholm.