Fyra nya ställplatser med sjöutsikt för husbilar vid Djulöbadets camping

Inom kort har du som är husbilsägare möjlighet att parkera i närheten av Djulöbadets camping i Katrineholm. Unikt för dessa ställplatser är den vackra sjöutsikten mot Djulösjön.

Nu får Katrineholm ytterligare fyra nya ställplatser för husbilar, den här gången i närheten av Djulöbadets camping som ligger 3 kilometer från centrum.

Maxtiden är 24 timmar och antalet ställplatser uppgår till fyra. Syftet med ställplatserna är att erbjuda lättillgänglig uppställning för husbilar med möjlighet till övernattning.

Husbilsturismen växer och utvecklas och idag finns det cirka 100 000 husbilar i Sverige. Husbilsgäster efterfrågar ofta platser att enkelt kunna stanna till på när de är ute och reser - i syfte att uppleva saker på sin resa och även övernatta innan de åker vidare.

Antal platser: fyra.
Adress: Kanotvägen 6.
Avgift: ja. För mer information, vänligen kontakta Djulöbadets camping på telefon 0150-572 42.
Tid: platserna hyrs ut per natt.
Närmaste offentliga toalett: vid Djulöbadets camping.
Service: ställplatserna har el men inte vatten eller andra servicefunktioner.

Parkeringar i Katrineholm

vår parkeringssida Länk till annan webbplats. hittar du allt du behöver veta om var du kan parkera i Katrineholm, hur du ansöker om olika slags parkeringstillstånd och många andra parkeringsrelaterade frågor.