Enduro SM påverkar trafiken och parkeringsplatserna i Duveholmsområdet vecka 32

Under vecka 32 (9 till 15 augusti) arrangerar KMCC Enduro SM i Katrineholm. Arrangemanget påverkar både trafiken och parkeringsplatserna i Duveholmsområdet. Här kan du läsa mer om vad som gäller och vad du behöver tänka på.

Så här påverkas trafiken i Duveholmsområdet

Hela Duveholmsområdet (Duveholmsskolan och Sportcentrum) blir tävlingsdepå och stängs av för allmän parkering och trafik. Varutransporter och boende har dock tillträde till området.

Infarten till Duveholmsområdet via rondellen Stora Malmsvägen, Prins Bertils gata och Västgötagatan kommer vara avstängd.

När: trafikavstängningen sker klockan 05.00 torsdag den 12:e augusti fram till söndag 15:e augusti.

Välj gärna alternativa färdmedel 12 till 13 augusti

Du som har din arbetsplats vid Socialförvaltningen och Service och teknikförvaltningen vid Västgötagatan kommer inte att kunna parkera din bil vid Ishockeyhallen. Har du bil hänvisas du till Backavallens parkering vid Prins Bertils gata.

Om du kan är det bra om du väljer alternativa färdmedel under torsdag och fredag den 12 till 13 augusti. Vi ber om överseende med detta.

Mer information och kontakt

Har du frågor om tävlingen eller trafiksituationen under vecka 32? Vänligen kontakta Patrik Pettersson på Katrineholms MCC. Telefon: 070-743 20 22.