Skrivare

Skriva ut, kopiera, faxa, scanna Skriva ut, kopiera, faxa, scanna

 

Skriva ut

I Kulturhuset Ängeln kan du skriva ut från datorer. Kom ihåg att du behöver boka vissa datorer i förväg. Det kostar tre kronor för varje svart-vit sida du skriver ut och fem kronor för varje sida med färg. Du kan betala med kontanter, kontokort eller swish.

 

Kopiera

I Kulturhuset Ängeln kan du använda en kopieringsmaskin. Det kostar tre kronor för varje svart-vit sida du kopierar och fem kronor för varje sida med färg. Du kan betala med mynt eller använda ett kopieringskort. Kopieringskortet köper du i bibliotekets informationsdisk. Du kan betala kopieringskortet med kontanter, kontokort eller swish.

 

Faxa

I Kulturhuset Ängeln kan du skicka och ta emot fax. Det kostar 15 kronor för första sidan och sedan fyra kronor för övriga sidor om du faxar inom Sverige.

Om du faxar utanför Sverige kostar det 25 kronor för första sidan och sedan fyra kronor för övriga sidor.

Om du tar emot ett fax kostar det fem kronor för varje sida.

Du kan betala med kontanter, kontokort eller swish.

 

Scanna

I Kulturhuset Ängeln kan du scanna ett A4-papper till ett USB-minne. Det du scannar blir en Pdf-fil. Om du vill scanna till ett USB-minne tar du kontakt med personalen i informationsdisken så hjälper de dig. Det är gratis att scanna till ett USB-minne. 


 

Sök i bibliotekets katalog
www.katrineholm.se

 

Bokhylla

Postadress: Katrineholms kommun, kulturförvaltningen, biblioteket, 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-576 30   |  E-post: biblioteket@katrineholm.se