Anmäl dig till en kurs

Kulturskolan i Katrineholm använder StudyAlong för anmälningar till kurser. Du kan själv enkelt boka kurser, få information om bokade kurser, tider, platser, lärare och mycket mer.

Finns det inga platser kvar på det ämne du är intresserad av? Tryck på intresseanmälan knappen eller ladda ner och skriv ut en blankett.
Här finns en blankett för intresseanmälanPDF

gitarr

Studyalong

StudyAlong är ett system framtaget för Sveriges kulturskolor.
Det består av fyra delar: kurskatalog, administrations- vertyg, lärplattform och undervisningsmaterial.

Du går in och väljer den kurs du vill gå på och sen bekräftar du ditt köp genom att lägga kursen i kundkorgen. Om du går på en kurs hos oss är ensemble GRATIS - avgiften dras av när du bekräftat din kurs i steg 2.

Anmäl dig till en kurs på Kulturskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Samordnare, Kulturskolan

Lotta Asplund