/

Lyckliga Gatorna

Lyckliga Gatorna ska ge barn och unga en känsla av delaktighet, goda relationer till vuxna och trygga platser att tillbringa tiden utanför skoltid. Lyckliga gatorna erbjuder kostnadsfria fritidsaktiviteter för barn och unga alla vardagar samt lov- och studiedagar. 

Två glada och spexiga grabbar i yngre tonåren som flirtar med kameran. Foto: Hanna Maxstad

Foto: Hanna Maxstad

Besök inte Lyckliga Gatornas aktiviteter om du har symtom som snuva, hosta eller feber. Läs mer om corona/covid-19 och vad som gäller här i Katrineholm på
katrineholm.se/corona Länk till annan webbplats..

Fritidsaktiviteter

Lyckliga gatornas verksamhet bedrivs i första hand utomhus, om vädret och platsen tillåter, vid dålig väderlek är vi inomhus.

Aktiviteter i veckorna

Vi har olika aktiviteter, både utomhus och inomhus, anpassade efter säsong. Till exempel spel, prova-på-sporter, pulkaåkning, korvgrillning och mycket annat. Aktiviteterna är kostnadsfria och du väljer själv hur ofta du vill delta. Anmälan lämnas till ledare när aktiviteten börjar. 

Måndagar: Nyhemskolan 14-16
Tisdagar: Västra skolan 14-16
Onsdagar: Nyhemsskolan 14-16
Torsdagar: Västra skolan 14-16
Fredagar: Ellwynska skolan 14-16

Vad händer på lov och studiedagar?

Under alla lov- och studiedagar anordnar och samordnar vi aktiviteter för barn i grundskolan. Du hittar våra aktivteter i Katrineholms evenemangskalender.

 


Foto: Proud Pictures

Populära gatufester!

Våra gatufester är ett stort fredagsmys med levande musik, god mat och roliga aktiviteter tillsammans med kända och okända grannar i alla åldrar. Innehållet i festerna skapas tillsammans med dig. Gatufesterna har ägt rum sedan 2017.

Vi samverkar gärna med föreningar

Har du och/eller din förening någon aktivitet som ni skulle vilja erbjuda?
Studiebesök, prova-på eller visa upp - bara fantasin sätter gränser.

Anmäl intresse via vår e-tjänst: Arrangera en aktivitet Länk till annan webbplats..