/
/

Lyckliga Gatorna

Lyckliga Gatorna ska ge barn och unga en känsla av delaktighet, goda relationer till vuxna och trygga platser att tillbringa tiden utanför skoltid.

 

Lyckliga gatorna erbjuder gatufester som är öppna för alla samt kostnadsfria fritidsaktiviteter för barn och unga alla vardagar samt lov- och studiedagar. 

Barn som är målad i ansiktet

Foto: Johan Klinthammar

Fritidsaktiviteter

Lyckliga Gatorna erbjuder öppna fritidsaktiviteter för barn och unga i grundskoleålder på vardagar, lov- och studiedagar. 

Aktiviteter i veckorna

Vi provar olika aktiviteter, till exempel bågskytte, fotboll, dans, innebandy eller skapande verkstad. Aktiviteterna är kostnadsfria och du väljer själv hur ofta du vill delta. Anmälan lämnas till ledare vid aktivitetsstart. 

Måndagar: Nyhemsskolan klockan 15-17
Tisdagar: Ellwynska skolan klockan 14-17
Torsdagar: Västra skolan klockan 16-17
Fredagar: Ellwynska skolan klockan 14-17

Lov- och studiedagar

Under alla lov- och studiedagar anordnar och samordnar vi aktiviteter för barn i grundskolan. Dessa aktiviteter finns alltid i evenemangskalendernlänk till annan webbplats.

Arrangera en aktivitetlänk till annan webbplats (anmäl intresse via vår e-tjänst)

Datum för lov- och studiedagar

Foto: Proud Pictures

Gatufest

Våra gatufester är ett stort fredagsmys med levande musik, god mat och roliga aktiviteter tillsammans med kända och okända grannar i alla åldrar. Innehållet i festerna skapas tillsammans med dig.

Gatufesterna har ägt rum sedan 2017. Tyvärr är gatufesterna inställda 2020 på grund av pandemin.

Kontakt