/
/

Lyckliga Gatorna

Lyckliga Gatorna ska ge barn och unga en känsla av delaktighet, goda relationer till vuxna och trygga platser att tillbringa tiden utanför skoltid.


Lyckliga gatorna erbjuder kostnadsfria fritidsaktiviteter för barn och unga alla vardagar samt lov- och studiedagar. 

Barn som är målad i ansiktet

Foto: Johan Klinthammar

Fritidsaktiviteter

Lyckliga Gatorna erbjuder öppna fritidsaktiviteter för barn och unga i grundskoleålder på vardagar, lov- och studiedagar. 

Lyckliga gatornas verksamhet bedrivs i första hand utomhus, vid otjänlig väderlek inomhus. Detta gör vi för att förhindra smittspridning av coronaviruset. Vi kommer att fortsätta med det fram till och med 30 april.

Aktiviteter i veckorna

Vi har olika aktiviteter utomhus, till exempel pulkaåkning, korvgrillning eller annat. Aktiviteterna är kostnadsfria och du väljer själv hur ofta du vill delta. Anmälan lämnas till ledare när aktiviteten börjar. 

Måndagar: Nyhemsskolan klockan 14-16
Tisdagar: Västra skolan klockan 14-16
Torsdagar: Ellwynska skolan klockan 14-16
Fredagar: Ellwynska skolan klockan 14-16

Lov- och studiedagar

Under alla lov- och studiedagar anordnar och samordnar vi aktiviteter för barn i grundskolan. Dessa aktiviteter finns alltid i evenemangskalendernlänk till annan webbplats.

Arrangera en aktivitetlänk till annan webbplats (anmäl intresse via vår e-tjänst)

Datum för lov- och studiedagar

Foto: Proud Pictures

Gatufest

Våra gatufester är ett stort fredagsmys med levande musik, god mat och roliga aktiviteter tillsammans med kända och okända grannar i alla åldrar. Innehållet i festerna skapas tillsammans med dig.

Gatufesterna har ägt rum sedan 2017. Tyvärr blev gatufesterna inställda 2020 på grund av pandemin. Hur det blir 2021 återstår att se.

Kontakt

Aktivitetssamordnare

Arbetsgrupp gatufester

Anna Marnell