/

Skänk eller fynda varor på Överskottsmarknaden

Viadidakts överskottsmarknad är en second hand-butik som ligger i utkanten av Katrineholm. Vi tar emot saker som du vill skänka och säljer till allmänheten i vår butik. Här kan du fynda allt från möbler och köksmaskiner till böcker och inredning. Vi har även en egen produktion inom textil och snickeri, som tillverkar nya produkter av återbrukbart material som butiken har fått in.

Flygbild över en röd industribyggnad med hög skorsten.

Öppettider

Helgfri måndag till fredag klockan 10.00–15.30.

Veckorna 28 och 29 har vi semesterstängt.

Du hittar oss på Dalvägen 13A i Katrineholm.


Välkommen!

Har du något att skänka?

Vi tar emot hela möbler, husgeråd, cyklar, böcker, kläder, textilier med mera. Observera att vi inte tar emot sängar, vitvaror, byggvaror eller pianon.

Du kan skänka saker när som helst under våra öppettider, på särskild anvisad plats direkt i butiken. Fråga personalen så visar de dig var. Har du möbler eller större saker så kan vi bara ta emot dessa i vår källare. Ring oss gärna innan och kontakta sedan kassapersonalen när du kommer till butiken.

Kläder på galge

Om Överskottsmarknaden

Överskottsmarknaden är en del av Viadidakts arbetsmarknadsinsatser för personer som står utanför arbetsmarknaden. Butiken drivs helt och hållet av våra deltagare med hjälp av en arbetsledare från Viadidakt.

"Det som är skräp för någon kan vara värdefullt för någon annan". Under den devisen har Överskottsmarknaden arbetat sedan starten 1988. Vår överskottsmarknad bidrar till återbruk för att värna om miljön.

Besök Viadidakt Överskottsmarknad på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Film från Överskottsmarknaden